Пятница, 17.05.2024, 10:00
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2014 » Октябрь » 25 » Який межвенцовий утеплювач краще? Джут, пакля, мох? Будуємо будинок.
16:34
Який межвенцовий утеплювач краще? Джут, пакля, мох? Будуємо будинок.

 

Фото - будівництво дерев'яного будинку бревенчатой ​​конструкції з рубаних сокирою колод 
Фото - будівництво дерев'яного будинку бревенчатой ​​конструкції з рубаних сокирою колод. Будівництво ведеться з прокладкою колод дерев'яного будинку мохом - зозулин льон. Мох, по екологічності можна віднести на перше місце. За ним за цим показником йдуть натуральні природні утеплювачі льон і джут - льноватін і джутова стрічка. 
Питання зовсім не простий, як здається: який межвенцовий утеплювач краще застосувати при будівництві дерев'яного будинку? Джут, пакля, мох? 
Всі ці межвенцовие утеплювачі відмінно підходять для утеплення між колодами і між брусом в дерев'яних рублених будинках і дерев'яних будинках з бруса. 
Його краще застосовувати для прокладки сухого бруса і сухого оциліндрованих колод. При прокладанні колод лляним утеплювачем - міжвінцових швів, може відбутися його розкладання з - за великої вологості. Попросту, лляний утеплювач між колодами може зіпріти (попре). Утеплювач з джуту набагато стійкіший до вогкості і сирим умовам експлуатації. Тому експерти рекомендують застосовувати лляної утеплювач при будівництві будинків з сухих колод і сухого бруса. 
  Джутовий утеплювач найкраще застосовувати при будівництві будинків з оциліндрованих колод природної вологості. У разі будівництва дерев'яних будинків з оциліндрованих колод і профільованого бруса джут у вигляді стрічки дозволяє значно прискорити складання рублених і брусових стін. Кріплення його між вінцями зручне і технологічне. За рахунок своєї рівній поверхні джут стрічка краще прилягає до мажвенцовим пазам, що позначається на поліпшенні теплотехнічних характеристиках стін дерев'яних будинків. 
Пакля в тюках Дуже не технологічна і її складно правильно укласти. Звичайно, маючи сучасні утеплювальні матеріали для міжвінцових швів, клоччя в тюках не застосовувати! Велика витрата і низька якість утеплення міжвінцових швів. 
Фото - пакля в тюках. 
Пакля, нарівні з джутовим декоративним канатом відмінно підійде для чорнової підбиття швів, перед закладенням швів джутовій мотузкою при проведенні оздоблювальних і конопатних робіт. Питання, який межвенцовий утеплювач краще застосовувати? Таке питання все ж не зовсім правильно ставиться. Міжвінцевий утеплювач з джуту, клоччя або моху підійде по всіх параметрах практично до будь-якої конструкції дерев'яного будинку. Будь, то брус або колоду. 
Наша порада: якщо вас не турбує велика трудомісткість складальних робіт з будівництва будинку з дерева, то застосовуйте - як утеплювач мох. Якщо потрібна - технологічність, то застосовуйте джут у вигляді джутової стрічки. Ну, а пакля найкраще підійде для конопатних робіт з утеплення побудованого дерев'яного будинку.




[10.04.2015][Льняна олія (Льняное масло)]
Чим корисна льняна олія? (0)


Категория: Натуральне утеплення будинку | Просмотров: 794 | Добавил: FreeDOM | Теги: Який межвенцовий утеплювач краще? Д, Пакля, мох? Будуємо будинок. | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0