Пятница, 17.05.2024, 06:53
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2014 » Октябрь » 24 » Конопатку ДЕРЕВ'ЯНОГО БУДИНКУ
21:53
Конопатку ДЕРЕВ'ЯНОГО БУДИНКУ

Конопатка дерев'яного домаСтроітельство дерев'яного будинку - це по суті укладення та скріплення колод певним чином. З колод можуть виконуватися як перегородки усередині приміщень, так і зовнішні стіни. Зазвичай на початковому етапі будівництва робітники укладають між колодами спеціальний межвенцовий утеплювач. 

Подібна процедура дозволяє захистити будівельні матеріали від шкідливого впливу грибків та інших мікроорганізмів. Остаточна конопатка дерев'яного будинку повинна проводитися після завершення усадки конструкції. Це поліпшить теплоізоляцію в приміщеннях, створить комфортний клімат. 

Гідності якісної конопатки 

Дуже важливо провести конопатку з урахуванням всіх правил і технологій. При надійному і якісному виконанні робіт можна не турбуватися за результат. В цьому випадку не знадобиться проводити процедуру повторно. Коли конопатка проведена зі знанням справи і з урахуванням всіх особливостей процесу, теплоізоляційні характеристики будівлі виявляються дуже високими, а хороша робота забезпечує комфортне перебування в житло. 

Комфорт при знаходженні в дерев'яній будові дійсно починає відчуватися тільки після конопатки. Що живуть в будинку люди відзначають всі достоїнства природного повітрообміну, низькій теплопровідності. Саме в такому дерев'яному будинку можна дійсно насолодитися дією природних фітонцидів, отримати задоволення від неповторного мікроклімату. 

Досягти відмінних результатів можна тільки в тому випадку, коли робітники точно знають, як конопатити будинку з бруса. Після проведення якісної конопатки в дерев'яному будинку завжди зберігається сприятлива атмосфера. Взимку тепло надовго затримується в приміщеннях, а влітку в них можна насолоджуватися приємною прохолодою. Конопатка дозволяє скоротити витрати при веденні господарства. Від якості проведених робіт будуть прямо залежати витрати на опалення. 

типи конопатки 

Значення проведених робіт - передусім, поліпшення теплоізоляції. Один з різновидів конопатки - «під валик». Даний метод найбільш популярний серед замовників. Весь використовуваний матеріал в даному випадку є єдиним цілим. Однак конопатку зрубу можна виконувати і без пристрою валиків. Після роботи необхідно буде провести додаткову обробку за допомогою шнурів і канатів. Після виконання такого роду конопатки незрівнянно поліпшується теплоізоляція дерев'яного будинку. Це факт. 

Серед замовників також поширене використання фінських замків, канадських шипів і інших способів зниження витрат на опалення. Подібні методи мають своїми перевагами. Вони досить ефективні, але зазвичай через кілька років експлуатації дерев'яна конструкція починає сідати, що призводить до ряду проблем. Це також необхідно враховувати. 

Чому необхідно займатися конопаткою? 

При використанні різноманітних методів утеплення зазвичай в швах з'являються щілини, теплоізоляція стає все гірше. Доводиться або збільшувати витрати на опалення, або виконувати роботи заново. Багато замовників доходять висновку, що конопатка дерев'яного будинку - необхідність. 




[20.03.2013][Конопатка Видео материалы]
Установка в межвенцовый зазор уплотнительного шнура (3)


Категория: Натуральне утеплення будинку | Просмотров: 795 | Добавил: FreeDOM | Теги: Конопатку ДЕРЕВ'ЯНОГО БУДИНКУ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0