Пятница, 17.05.2024, 09:59
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2017 » Февраль » 13 » Бані з брусу та колоди
20:54
Бані з брусу та колоди

Баня з брусу.Бані з брусу та колоди - не розкіш , а стан душі. Хочу баню! Так починається виконання бажань тих, хто любить здоровий спосіб життя, хто любить рум'яні щоки і чай з ватрушками. Так починаються пошуки проекту під майбутні капіталовкладення в неповторні задоволення та зустрічі друзів. Це давня слов'янська традиція - БАНЯ! 
Відверто кажучи, такими самими словами починається  і те, що до лазні не має ніякого відношення. Тобто назва - така сама, але призначення - зовсім інше. Це престиж, це ділова зустріч, це незмінний атрибут демонстрації матеріального достатку, це об'єкт заздрощів і навмисної показовості.
Хоча обидва ці застосування бані (лазні) - сумісні один з одним. Баня - щось велике, здорове і бажане, що так вабить до себе і переростає в приємну і здорову залежність.

Тільки знавці банної справи можуть побудувати лазню (баню), яка задовольнить будь-які бажання любителя парного задоволення. І будівельник, і архітектор, і дизайнер, які не люблять самі попаритися в бані (лазні) - не в змозі побудувати баню так, щоб отримати від неї 100% задоволення та здоров'я. Вкласти в баню душу може тільки запеклий парильник з великим стажем. І в цьому сенсі ми підходимо для такої роботи, тому що в штаті підприємства Добробуд більшість співробітників мають великий стаж відвідування лазні (бані) і мають свої особисті лазні.
Про те, що необхідно вибрати дерево для споруди лазні (бані) - ми промовчимо. Це навіть не обговорюється! Ніякі сучасні технології не замінять природну красу і практичність, які закладені в оциліндрованій колоді або профільованому брусі. І це цілком виправдано - дерев'яні будинки і лазні (бані) дійсно «живі», що дозволяють дихати легко і комфортно, навіть у мегаполісі.
Бані та сауни з брусу. ФотоПідприємство Добробуд тм Ромашка розпочало свою діяльність з будівництва дерев'яних будинків саме з будівлі лазні (бані). Багато років ми працюємо на будівельному ринку, і стверджуємо, що дерев'яні будинки з колоди і бруса, дачні будинки та лазні не тільки не втратили своєї актуальності, а й набирають популярність.
Проектів дерев'яних лазень (бань) з колоди і бруса - багато, знайти їх - не так вже й складно. Складніше знайти тих, хто розуміє всю суть використання лазні, а не володіє досконало проектувальними інструментами, засобами візуалізації, і механізмами маркетингу.
Ми вкладаємо в проект лазні (бані) суть банної справи і додаємо в нього трохи побажань замовника та особливостей регіону будівництва. Хоча, є й такі замовники, які "знають" про лазню все, але паритися і не збираються. За їх задумом виходять красиві, респектабельні напхані сучасним обладнанням приміщення, які можна тільки назвати лазнею, але не більше.
Якби ви запитали: з чого будувати лазню, який проект лазні вибрати? Років 10 тому ми б відповіли - з оциліндрованих колод, адже це красиво, стильно, пахне старовиною. Сьогодні ми б відповіли - проект бані (лазні) треба вибирати з клеєного профільованого бруса. Причина проста. Удосконалюються технології. Клеєний профільований брус - матеріал, який за своїми термоізоляційним властивостям перевершує оциліндровану колоду за багатьма показниками. Детальніше читати про переваги клеєного брусу тут ...
Ми пропонуємо проекти бані (лазні) як окремого зрубу, так і інтегровані в дерев'яні будинки, одноповерхові лазні та двоповерхові комплекси для відпочинку з парними і саунами.
На багатьох сайтах ви зустрінете типові проекти лазні. Один раз побудований проект вже стає типовим. Але, виходячи з нашого досвіду - кожен замовник вносить в проект що щось своє, те, що притаманне саме його розуміння затишку, комфорту, те, що асоціюється з його мрією про лазню, а не з типовим проектом. Наші фахівці спроектують таку лазню і вкладуть в цей проект всі свої знання і любов до лазні.
Ми не намагилася показати всі проекти збудованих нами бань та саун з клеєного брусу та колоди. Іх багато




[20.02.2013]
Як проконопатити лазню (0)


Категория: Деревянные дома | Просмотров: 437 | Добавил: Kakaby | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0