Пятница, 17.05.2024, 07:27
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2013 » Февраль » 20 » Добрими утеплювачами вважаються:
21:18
Добрими утеплювачами вважаються:
Будови, побудовані з колоди або бруса, в період висихання дають значну усадку. В процесі усадки, між вінцями утворюються нерівномірні зазори. Для усунення цих зазорів, необхідно провести конопатку. Конопатити стіни можна не раніше 8 - 12 місяців, з моменту установки. Для конопатки зрубів, в якості матеріалу використовують паклю або інші сучасні ущільнювальні матеріали нового покоління.
Конопатние роботи необхідно виконати до початку оздоблювальних робіт, тому після виконання конопатки, висота будови збільшиться на 5-7 см.


                                     
                                                    Добрими утеплювачами вважаються:
    • Стрічкова пакля, яка являє собою льоноволокно, добре очищене від деревини стебел льону і інших домішок за спеціальною технологією і кінцевий вигляд якого має вигляд стрічки шириною 15 см, з рівним шаром, що значно полегшує процес утеплення щілин в стінах будинку.
    • Льняний войлок, у вигляді нетканого полотна, одержаного за технологією двох видів: або іглопробіваніем з щербинами і скріплення волокон льону, або іглопрошіваніем ниткою лляного матеріалу. Такий повсть за ціною дорожче, ніж перший.
    • Джут як утеплювач, вважається універсальним, отримують його шляхом спеціальної обробки рослини джуту (сімейство Липових) заради його унікального складу, в який входить лігнін, стійкий до гниття.
    Ці матеріали легко застосовувати в закладенні щілин і інших похибок у стінах, забезпечуючи рівність ліній укладання, виключення продува, накопичення пилу або вологи, а якість залишається високим протягом тривалого часу, аж до декількох десятків років.

               Способи укладання утеплювачів залежить від типу будівельного матеріалу: якщо у вас будинок з клеєного бруса, візьміть утеплювач не більше 5 мм, якщо із звичайного бруса і оциліндрованного колоди - підійде товщина до 10 мм, у випадку рубаної колоди потрібно вже більше - 15 мм. Це дозволить вам добитися високої щільності забивання просвіту між брусами, і, отже, дасть вам гарантію на довговічне збереження тепла у вашому домі.



[04.02.2017][Деревянные дома]
Стелимо ламінат в деревяному будинку. (0)


Просмотров: 871 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Февраль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0