Пятница, 17.05.2024, 09:06
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2017 » Февраль » 5 » Клеєний профільований брус: особливості
18:31
Клеєний профільований брус: особливості

Серед переваг матеріалу можна виділити наступні:
Високий відсоток збереження тепла, не потрібно прокладки утеплювача при збірці.
Гладка, рівна поверхня. Таким чином, клеєний брус можна використовувати без зовнішньої обробки. Відсутність усадки. Даного якості дозволяють домогтися ретельна просушування сировини, відсутність внутрішньої напруги. Конструкція з клеєного бруса з плином часу збереже незмінність геометричних розмірів.
Стислі терміни будівництва. Деталі, заявлені в архітектурному проекті, виготовляються в заводських умовах. Час збірки конструкції з клеєного бруса не перевищить 5-6 тижнів. Таким чином, замовник отримує надійне, добротне житло за прийнятною ціною за мінімально короткий час. По надійності і іншим якостям стіни з клеєного бруса не поступаються цегляним. І при цьому зберігають всі переваги дерева як матеріалу - унікальний мікроклімат, екологічну чистоту. Клеєний брус може застосовуватися не тільки для виготовлення основних деталей конструкції. З нього виготовляють балки перекриттів, крокви та інші елементи. Клеєний брус виготовляють нашій фірмі з хвойних порід. На кожному етапі виробництва (заготівля, сушка, зрощення, чистка, склеювання, профілювання) деревина проходить контроль на наявність дефектів і відбір за якістю. Клеєний брус має дуже високі показники міцності. Це досягається за рахунок того, що при склеюванні заготовки підбираються таким чином, щоб волокна деревини розташовувалися в протилежних напрямках.
Брус клеєний з хвойних порід дерева

Будинки, котеджі, дачі з цього будматеріалу відносяться до преміум-класу і підкреслюють респектабельність і гарний смак власників. Клеєний брус володіє всіма переваги дерев'яного будинку (унікальний мікроклімат, фітотерапевтичний ефект, екологічність). Але при цьому технологія виробництва позбавляє від проблем, з якими стикаються власники будинків з інших дерев'яних будматеріалів. Для порівняння, клеєний брус не дає усушки, усадки, зазорів, дозволяє скоротити терміни будівництва. Будинок з нього - це ідеальний баланс технологій, екології та естетики, він може служити століттями
Будинки з клеєного бруса-Довговічні за рахунок відсутності щілин і тріщин, деформації, вологостійкості і стійкості до впливу мікроорганізмів.
Будинки з клеєного бруса збираються в рекордні терміни за рахунок системи "шип-паз». Відсутність усадки і висока точність конструкції стін дозволяють відразу ж монтувати інженерні комунікації, вікна та покрівлю.
Високі теплоізоляційні властивості клеєного бруса. Точна, «ювелірна» підгонка матеріалу і властивості дерева дозволяють обійтися без додаткового утеплювача. Плюс до всього, клеєний брус - це «кондиціонер» природного походження: деревина оновлює повітря в будівлі за добу на 30%, усуває зайву вологість або сухість.




[13.02.2017][Деревянные дома]
Деревяне домобудівництво. Особливості технолгії будівництва з бруса. (0)


Категория: Деревянные дома | Просмотров: 471 | Добавил: Kakaby | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0