Пятница, 17.05.2024, 09:00
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2017 » Февраль » 1 » Комплект розбірного будинку з брусу. Будинок своїми руками
17:09
Комплект розбірного будинку з брусу. Будинок своїми руками

Монтаж деревянного дома своими силами. ФотоНа сторінках нашого сайту ми багато говоримо про дерев'яні будинки. Ця категорія будівель відноситься до швидкомонтованих будинків. Щитові каркасні, будинки з профільованого бруса, з оцилиндрованного колоди - всі вони можуть бути побудовані за місяць часу або навіть швидше. Все залежить від способу підготовки елементів конструкції. Звичайно ж, один місяць - це тільки час, необхідний для складання будинку на місці замовника. Цьому передує величезна робота з проектування конструкції, створенню специфікацій елементів будинку з клеєного профільованого бруса на заводі виробника.Якщо замовник запланував внутрішню електропроводку в стінах дерев'яного будинку, то значну за обсягом роботу необхідно провести для перенесення схеми електропроводки в елементну базу. виготовлені за цією схемою монтажні технологічні отвори повинні точно збігатися між різними елементами конструкції. Інакше монтувати електропроводку в стінах буде неможливо, а деталі з бруса будуть забраковані. Всі ці операції проводяться на заводі-виробнику. Це скорочує терміни монтажу на місці. Будинок при складанні росте як на дріжджах.
brus2Складно знайти такого замовника, який би не вносив свої індивідуальні штрихи в будь-який, навіть найкращий проект будинку. Тому кожна схема монтажу, кожен епізод будинку з бруса, кожна деталь комплекту - є унікальними. Саме цей фактор дозволяє заявити про те, що в наших силах виготовити будь-який комплект для збірки будинку з клеєного бруса! Для будь-якого замовника і будь-якої конфігурації!


Готовий комплект розбірного будинку? Що це таке? Що значить власними руками? Багато вкладають у це питання різні поняття. Для кого то - це легко, хто то й не уявляє, що значить людині без спеціальних знань зібрати будинок. Звичайно ж, від початку і до кінця будинок може зібрати тільки будівельник. При цьому треба пам'ятати що 80% трудовитрат у будівництво будинків з клеєного бруса займає робота типу "піти, підняти, принести, покласти". Саме з цих операцій полягає робота зі складання розбірного будинку, якщо використовувати готовий комплект. Всі елементи пронумеровані в 3 місцях. На карті укладання вінців ці номери позначені по (рядах) верствам. Помилитися - практично не можливо. Висока точність виготовлення деталей не дасть вам зібрати будинок неправильно. Найбільш відповідальними етапами складання будинку є:
укладання першого ряду бруса;
монтаж балок перекриття;
установка крокв - каркаса майбутньої даху.
В таких випадках ми настійно рекомендуємо, щоб при виконанні цих операцій був присутній досвідчений будівельник.Схема забивания нагелей в стену из клееного бруса. ФотоСаме від них залежить правильність складання всієї конструкції з деталей комплекту. Періодична перевірка вертикальності стін - це єдина вимога до робіт зі складання каркаса (коробки) дерев'яного будинку. У зв'язку з тим, що технологічні отвори під приховану проводку зроблені на заводі, залишається тільки простягнути металорукава всередині цих отворів до місць майбутніх вимикачів і розеток.

Робота по монтажу будинку своїми руками вимагає не тільки фізичної сили, а й акуратності. Випадково впав брус може бути зруйнований в зоні межвенцевого замку і розколотися. У постачанні комплекту деталей передбачений і цей форс-мажорний випадок - в основний список деталей входять декілька додаткових профільованих клеєних брусів середньої довжини. Їх наявність дозволяє провести на місці будівництва заміну пошкоджених деталей.
Наявність самого комплекту марно без схеми укладання. Так звані розгортки стін дозволяють однозначно укласти стіни будинку навіть без спеціальної підготовки. Досить мати самі елементарні навички та інтуїцію. З необхідного інструменту знадобиться сокиру або молоток для забивання дерев'яних нагелів і дриль зі свердлом великого діаметра для доопрацювання отворів під розетки. Хоча і цього всього не знадобиться, якщо ви наймете на роботи будівельну бригаду. Середній час на складання зрубу і конструкції даху бригадою з 4 чоловік будинку площею 120 кв.м. (2 поверхи) складає 15 днів. Зверніть увагу, що при цьому у Вас на ділянці немає будівельного сміття, а це економія коштів на благоустрій ділянки і т.п.
Якщо Ви просто морально не готові будувати дерев'яний будинок своїми руками - наймайте бригади професійних робітників. В найближчому майбутньому ми обов'язково опублікуємо кілька відеоінструкції про те, як збираються дерев'яні будинки своїми руками з клеєного профільованого бруса.




[05.02.2017][Натуральне утеплення будинку]
Утеплювач швів деревяного будинку (0)


Категория: Деревянные дома | Просмотров: 534 | Добавил: Kakaby | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0