Пятница, 17.05.2024, 10:00
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2013 » Февраль » 20 » Конопатка або конопачення
21:10
Конопатка або конопачення
Затишні і незвичайно привабливі будинку, баньки та інші споруди з дерева стають останнім часом все більш популярними. Секрет такої популярності пояснимо - це натуральний і екологічно чистий матеріал, будівлі з якого дуже красиві і володіють до того ж відмінними теплоізоляційними властивостями. Але все ж, щоб зробити ваш дерев'яний будинок ще затишніше, необхідно утеплити зруб шляхом конопатки. Після проведення таких робіт ви отримаєте не тільки комфортну атмосферу в оселі, але ще і заощадите на його опаленні.
Навіщо потрібна конопатка?

Конопатка або конопачення - це утеплення будинку шляхом усунення між кутами врубки, вінцями бруса або колод невеликих щілин або зазорів. Адже через них у ваш будинок може проникати не тільки холод, але і волога, яка може призвести до появи вогкості в житлі. А адже вогкість робить дуже згубний вплив на дерево. Щоб не допустити цього, всі зазори потрібно обов'язково ретельно проконопатити до початку опоряджувальних робіт.

Чому конопатити так важливо до обробки? Тому що після конопатки висота всієї конструкції збільшиться приблизно на 5 - 7 сантиметрів! Це дуже відповідальний і досить тривалий процес, до якого потрібно поставитися з особливою увагою. Роботи слід проводити одночасно на всіх стінах - це буде гарантією відсутності перекосів.
Професіоналізм і якість від компанії «Бревіус»!

Конопатка зрубу оциліндрованої бревнаНаша компанія - це висококласні фахівці з Удмуртії, які не тільки володіють великим досвідом, але і люблять свою роботу. Для них це не просто ремесло, яке приносить дохід, колектив вкладає душу в те, чим займається. Це є найкращою гарантією бездоганного виконання всіх робіт! Адже зробити погано у таких людей просто не вийде, що вони і підтверджують вже протягом 7 років!

Для конопатки використовують прядиво, клоччя, сухий мох, джутове волокно і спеціальні герметики. Іноді доводиться поправляти пази, це потрібно робити не частіше, ніж раз на 5 років. Справа в тому, що природні матеріали для утеплення часто залучають птахів, і вони можуть їх потихеньку висмикувати зі швів і використовувати для устаткування власних гнізд.

Наші майстри здійснюють ущільнення щілин також матеріалом суперджут, а потім роблять «фінальний» шов з використанням смужок льноватина. Завершальним етапом буде спеціальна обробка швів, яка захистить їх від пошкодження птахами. Все буде виконано швидко, якісно і з мінімальними витратами.



[01.06.2014]
Чем лучше чистить чугунную ванну? Советы джут – межвенцовый утеплитель! (0)


Просмотров: 1078 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Февраль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0