Воскресенье, 19.05.2024, 04:55
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2014 » Ноябрь » 22 » Конопатка будинки з оциліндрованих колод
19:44
Конопатка будинки з оциліндрованих колод

Технологія виробництва оциліндрованих колод була розроблена ще в середині минулого століття, проте майже не застосовувалася для створення приватних будівель зважаючи занадто високу вартість матеріалу. Згодом були знайдені більш дешеві способи виробництва, що зробило оциліндрованої колоди доступним за ціною матеріалом, який охоче використовують для створення приватних будинків. Прімущество оциліндрованих колод перед іншими матеріалами полягає в коротких термінах будівництва та відсутності зайвих трудовитрат.

Конопатка будинки з оциліндрованих колод
Якщо говорити про якість будинки з оциліндрованих колод, то крім гарного зовнішнього вигляду будинок буде також володіти необхідною жорсткою конструкцією, високою міцністю і додатковою теплоізоляцією за рахунок щільного стику колод. Однак для цього доведеться приділити окрему увагу такому процесу, як конопатка будинки з оциліндрованих колод.

Для того, щоб пояснити, для чого потрібна конопатка, слід приділити увагу способом обробки деревини, під час якої її очищають від заболоні, як називається верхній пухкий шар. Після цього залишається тільки колоду із просоченого смолою ядра дерева, яке залишають висихати, в результаті чого відбувається процес розтріскування деревини. Оскільки заболонь вже відсутня, тріщини ці майже непомітні і не впливають на міцність і теплоізоляцію стін, але з'являється необхідність як запобігти їх подальше розширення, так і загерметизувати поверхню колоди.

Конопатка будинки з оциліндрованих колод являє собою найкращий вихід із ситуації. По-перше, не виникає необхідності фарбувати деревину, тому що в цьому випадку оциліндрованої колоди втратить своб привабливість. По-друге, акуратно зроблена конопатка надає додаткові переваги не тільки технічним характеристикам будинку, але також і його зовнішнім виглядом.

Конопатка будинки з оциліндрованих колод
Будинки з оциліндрованих колод цінуються не тільки через вищеперелічених властивостей. Ще одним фактором, що говорить на користь будинки з оциліндрованих колод, є можливість реалізувати найсміливіші і неймовірні дизайнерські рішення щодо форми і конструкції будинку. Якщо раніше будівництву дерев'яних будинків заважав страх виникнення пожежі - горючість деревини відома будь-якій людині ще з часів прочитання дитячих казок, то на даний момент причина занепокоєння легко усунена - дерево просто обробляється за допомогою спеціального складу, який не впливає на зовнішній вигляд. але при цьому надає дереву стійкість до впливу вогню.




[22.11.2014][Натуральне утеплення будинку]
ЯК позбутися від грибка на стінах? (0)


Категория: Натуральне утеплення будинку | Просмотров: 750 | Добавил: FreeDOM | Теги: Конопатка будинки з оциліндрованих | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0