Пятница, 17.05.2024, 09:35
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2013 » Февраль » 20 » Конопатка будинків з оциліндрованої колоди
21:06
Конопатка будинків з оциліндрованої колоди
Конопатка будинків з оциліндрованої колоди

Говорячи про будівництво дерев'яного будинку з оциліндрованих колод, не можна не торкнутися таку тему, як конопатка стін в зведеному будові.
Не секрет, що дерев'яним будівлям властиво давати усадку. Яким би професійним ні було виконання будівництва дерев'яного будинку, якими б рівними і ідеальними не здавалися колоди під час зборки, після закінчення природної усадки будинку, в різних частинах стін будинку з'являться зазори.

Потрібно відзначити, що мінімальними зазорами також можна зіпсувати естетичну обробку будови. Крім того, вони дозволять вуличного пилу, вологи і сирому повітрю дуже несприятливо впливати на всю дерев'яну конструкцію будинку.

Ідеальне рішення проблеми - проведення конопатки будинку з оциліндрованих колод, довірити яку можна лише знаючим людям, які володіють усіма тонкощами цієї справи.

Саме за допомогою конопатки будинку можна виконати його утеплення: ліквідувати проблему непотрібних зазорів, а також подарувати зрубу привабливий зовнішній вигляд.

З першого погляду роботи за конопатці нічого складного собою не представляють, насправді, конопатка є серйозним процесом, який вимагає дотримуватися певних норм і правила, в завдання яких входить не допускати певних помилок.

Одним з найбільш важливих вимог, які пред'являються до конопатці будинку, є не допустити сповзання колод зрубу з вінця. Займаючись конопаткою, фахівці спостерігають за тим, щоб утеплювач був розподілений рівномірно по всій довжині кожного з колод.

Це досить важливий момент, оскільки з появою на різних краях колод різниці навіть у кілька міліметрів, пізніше може бути причиною помітного перекосу по всій стіні будови.

Якщо ж конопатка будинку зроблена з урахуванням всіх стандартів, вона може гарантувати збереження тепла в будинку, за умови утеплення стін зовні і всередині будівлі.

Конопатка дерев'яних будівель може виконуватися у вигляді певного узору, наприклад, «кіски». З таким способом конопатки вигляд будь-якої будівлі отримає неповторний зовнішній вигляд, що підкреслює красу екстер'єру будівлі з натурального матеріалу.



[01.06.2014]
Китайский зелёный чай Билочунь оптом (1)


Просмотров: 860 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Февраль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0