Пятница, 17.05.2024, 09:59
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2013 » Февраль » 20 » Конопатка стін зрубу - обов'язковий етап в будівництві дерев'яного будинку
21:04
Конопатка стін зрубу - обов'язковий етап в будівництві дерев'яного будинку
Конопатка стін зрубу - обов'язковий етап в будівництві дерев'яного будинку

Багато хто сьогодні вибирають в якості матеріалу для будівництва будинків і котеджів дерев'яний зруб. Воно й не дивно, адже такий матеріал має масу переваг. По-перше, він природний і дуже екологічно чистий. По-друге, дерев'яний будинок дуже добре прогрівається і зберігає тепло. По-третє, використання дерева дозволяє істотно заощадити на фундаменті, так як для цього не потрібна масивна основа. По-четверте, дерев'яний будинок дуже ефектно і стильно виглядає, а також не вимагає додатково внутрішньої або зовнішньої обробки.

Правда, якщо Ви зважилися на будівництво дерев'яного будинку, Ви повинні знати, що це може зажадати від Вас проведення додаткових процедур і дій. Так, наприклад, дерев'яний зруб, як і будь-який інший матеріал, має свої особливості, тому для того, щоб утеплити укладені колоди і усунути всі можливі пази між ними використовується конопатка стін зрубу. Така своєрідна обробка повинна проводиться не тільки в місцях стикування колод, але і в кутах врубками.

Зазвичай конопатку здійснюють за допомогою герметиків, пеньки, джутового полотна клоччя і сухого моху. Варто помітити, що конопатка являє собою досить довгий і трудомісткий процес, який вимагає пильної уваги і старанних старань. Заповнювати зазори потрібно на всіх стінах одночасно, щоб можна було уникнути такого неприємного явища як перекіс будинку. Також потрібно знати, що все конопатние роботи краще здійснювати строго до початку обробки, адже після такої процедури висота конструкції збільшується найчастіше на 5-7 см. Через 5 років після того різання конопатки Вам потрібно буде поправляти пази, адже такі матеріали як льон, наприклад, можуть поступово вищипнути пернаті з метою створення гнізд.

Звичайно, таку важливу роботу як конопатка зрубу, краще всього довірити спеціалізованій фірмі, працівники якої зможуть якісно і швидко впоратися з цим завданням. Не варто в цьому випадку покладатися на себе і розраховувати тільки на свої сили, так як зайва самовпевненість може потім позначитися на якості всієї споруди. Знайти таку фірму, звичайно, не так вже й просто, але той, хто шукає, той завжди знайде. Так, наприклад, якщо Ви звернетеся в на Конопатец.ру, то зможете знайти досвідчених і відповідальних виконавців, які знають свою справу. До слова, ця компанія займається конопаткою котеджів, будинків та бань зі зрубу вже більше 10-ти років.



[20.02.2013]
Утеплення стін при будівництві (0)


Просмотров: 912 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Февраль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0