Воскресенье, 19.05.2024, 02:47
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2014 » Ноябрь » 22 » Конопатка зрубу джутом своїми руками
19:46
Конопатка зрубу джутом своїми руками


Разом з прагненням до екологічно чистих матеріалів в наше життя повернулися і дерев'яні будинки. Зрозуміло, з'явилися нові технології, які знизили витрати на виготовлення матеріалу для такого будинку, що призвело до доступності деревини як будівельного сировини для багатьох наших співвітчизників. Зрозуміло, деякі проблеми, пов'язані з дерев'яними будинками, залишилися колишніми, так само як і способи їх вирішення.

Конопатка зрубу джутом
Однією з таких проблем стало питання - як підвищити Телоізоляція дерев'яного будинку, не вдаючись при цьому до додаткових витрат на монтаж більш потужної опалювальної системи? Зрозуміло, досягається це за допомогою збільшення щільності стін, тобто чим вище перетин колоди, тим тепліше буде готове будову. Але при цьому не слід забувати про необхідність ущільнення стиків колод і ліквідації можливих зазорів. Саме з цією метою проводиться конопатка зрубу джутом.

Зрозуміло, це не той процес, який ви зможете виконати самостійно. Для конопатки зрубу слід заздалегідь знайти фахівців своєї справи, щоб уникнути надалі виникнення таких неприємностей, як протяги і витік тепла. Враховуючи властивості деревини, конопатка зрубу джгутом повинна проводиться тільки через 1-2 роки після будівництва будинку. коли відбудеться так звана усадка, під час якої і з'являються всілякі розбіжності на стиках і зазори. Крім цього слід враховувати, що в цих зазорах може накопичуватися волога, що зводить нанівець довговічність деревини.

Що Таке Джут, з яких здійснюється Цей Трудомісткий Процес?

Це утеплювач, який також називають джутовій стрічкою - він спеціально призначений для використання в якості матеріалу для конопатки, тому рекомендуємо проводити конопатку при його допомоги.

Конопатка зрубу джутом
Що ще потрібно знати про процес конопатки? По-перше, ні в якому разі не можна конопатіть стіни зрубу окремо - це призведе до перекосу будови і утворення нових зазорів. Конопатка проводиться по всьому периметру будинку починаючи з самого низу. І, зрозуміло, слід знати про те, що спочатку обробляється зовнішня стіна, а потім вже - внутрішня частина будови. Після завершення конопатки можна прикрасити шви за допомогою всіляких матеріалів, таких як джутове канати і багато інших.




[28.01.2017][Деревянные дома]
Фундамент на стовпах для зрубу. Технологія ТІСЕ (0)


Категория: Натуральне утеплення будинку | Просмотров: 683 | Добавил: FreeDOM | Теги: Конопатка зрубу джутом своїми рукам | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0