Пятница, 17.05.2024, 06:17
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2017 » Февраль » 5 » Малі будиночки для апітерапії. Лікування сном в біополі бджіл.
19:03
Малі будиночки для апітерапії. Лікування сном в біополі бджіл.

.

 


Лікування бджоламиЗнаходження людини в безпосередній близькості з бджолиним вуликом сприятливо впливає на здоров'я людини. Зауважимо, що показники основних систем життєзабезпечення організму під впливом перебування людини в близькому контакті з бджолиними сім'ями, поліпшуються.

Широко відомим біолокаційним способом (рамкою, маятником) заміряли біополя окремих особин бджолиної сім'ї та всієї родини в цілому. Визначили, що розмір біополя матки - 60 - 80 см, трутня - 60 - 70, робочої бджоли - 45 - 55, яйця - 25, личинки бджоли перед окукливанием - 50, маточника перед запечатуванням - 60 - 70, самої сім'ї за зовнішньою стінкою вулика - 35 - 45 см. (Показники варіюють залежно від сили сім'ї, кількості та величини бджіл і матки, їхнього стану).

Цей фактор стали використовувати при лікуванні людей. Достатньо тільки помістити людину в таке біополе на кілька годин і результати позначаться відразу.
  Дані досліджень показали позитивний вплив сеансів апітерапії на показники серцево-судинної системи і нейрогормональної регуляцію організму пацієнтів. У дихальній системі виявлено бронхолітичний ефект з поліпшенням показників форсованого дихання. Серед механізмів позитивного впливу сеансів апітерапії заснованої на близькому контакті пацієнта з бджолиними сім'ями є: мікровібраціонний масаж виходить із бджолиного вулика, негативно заряджені іони утворюються в результаті польоту бджіл і стікання електричних зарядів з волосків на тілі комахи, інгаляції суміші бджолиного меду, прополіс, квітковий нектар виходять із вулика з активно працюють бджолиними сім'ями, і можливо, взаємодією біополів бджолиних сімей і людини.
Сон на бджолиних уликахДля подібного лікування спроектовані і будуються спеціальні будиночки. У них  розміщуються вулики-кушетки з інгаляційними вікнами на яких містяться пацієнти.

Подібна конструкція може бути виконана з доступом до вуликів ззовні будиночка і зсередини. У другому випадку доступ до вуликів відбувається з під лежаків для пацієнтів. Така конструкція дозволяє не утеплювати вулики  взимку.
Вибирати товщину стін будиночка для апітерапії слід виходячи з того, як довго ви збираєтеся проводити сеанси, тобто тільки в період активності бджіл або до настання морозів. Біополе присутнє в улеі і  під час зимівлі бджіл.
 

Метод апітерапії заснований па близькому контакті пацієнта і бджолиних сімей може бути використаний для фізіотерапевтичних процедур для профілактики і лікування захворювань серцево-судинної, дихальної та вегетативної нервової систем.
 

Будиночки для сну на бджолиних вуликахМатеріал для спорудження такого будиночка вибирайте натуральний:
це може бути тонкий брус;
фальшбрус (блокхаус);
дощаті стіни.
Не можна використовувати фанеру, ДСП, ОСБ, т.к. ці материали містять смоли і формальдегіди.

Для особистого використання досить спорудити будиночок для перебування в ньому лежачи. А от для колективного лікування знадобиться двомісний будиночок. Як правило, такий будиночок має тамбур для того щоб приїжджі могли залишати в ньому свої речі і нічого не заважало їх оздоровчого сну. Нічого не повинно заважати і бджолам. Тому тамбур такого будиночка відділяє від зони сну двері або перегородка.
Наша компанія проектує і виготовляє комплекти будиночків для їх складання з урахуванням особливостей і розмірів вуликів наших замовників.




[20.02.2013]
Конопатка дерев'яної лазні (0)


Категория: Деревянные дома | Просмотров: 488 | Добавил: Kakaby | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0