Пятница, 17.05.2024, 05:35
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2017 » Февраль » 4 » Стелимо ламінат в деревяному будинку.
19:30
Стелимо ламінат в деревяному будинку.

Стелимо ламінат в дерев'яному будинкуБудинок майже побудований, вставлені вікна, остаточно відшліфовані і пофарбовані стіни, господар будівництва однією ногою стоїть на порозі, а другою ...??? Куди постане друга нога? На плитку, на стяжку, на дошку, на ковролін або на лінолеум? Кожен хоче, щоб підлоги в його будинку були красивими, теплими і довговічними. Про деякі особливості вибору підлог ми говорили в статті "Підлога в дерев'яному будинку. Ламінат". Продовжимо розмову на цю тему. Стелити ламінат у дерев'яному будинку можна самостійно з кількох причин:
Ламінат - своїми руками. 

 

• ви не хочете, щоб недбайливі Рамшан і Джумшут пошкодили сяючі красою стіни новеньких кімнат;
• ви вирішили трохи заощадити грошей і вкласти їх у більш якісне покриття підлоги;
• ви, просто, любите майструвати самі, і це приносить вам справжнє задоволення;
• а швидше за все - всі ці причини одночасно виникли у вас при плануванні робіт із влаштування підлог.
Опустимо опис про те як ви вибирали колір ламінату, про те як пройшов продаж ламінату з доставкою і розглянемо особливості монтажу ламінату на підготовлену поверхню.
Рекомендації при монтажі ламінату самостійно, або як кажуть: "своїми руками":
1. Витримати пачки з ламінатом при температурі кімнати в якій будемо укладати  Основа для ламінату. Фотопідлоги не менше 24-48 годин. І тут багато хто робить помилку. Пачки витримують запечатаними, що не дає ламінату врівноважити свою вологість з вологістю приміщення. А саме вологість ламелей грає істотну роль. В деяких порадах "умільці" вказують, в яких умовах температури і вологості повинні знаходитися пачки з ламінатом. Ніхто не буде встановлювати в кожній кімнаті клімат-контроль для створення особливих умов підготовки ламінату до укладання!!!
2. Важливо! Спосіб укладання ламінату на підготовлену основу - плаваючий. Не можна прибивати або прикручувати його до основи. Також не можна клеїти ламінат до дерев'яного покриття.
3. Не можна укладати ламінат безпосередньо на бетонну стяжку. Між ламелями і основою повинен бути покладений спеціальний пароізоляційний матеріал (мати) Інструмент для укладання ламінату. Фотозавтовшки 1-3 мм. Не підходять для цього поліетиленові плівки. Тонкі плівки протираються, і ламінат починає руйнуватися об тверду поверхню бетону.
4. Найголовніший ворог ламінату - нерівна поверхня. Тому підготовка омнови для кладки - 80% роботи з монтажу підлоги. Це стосується і оздоблення стін ламінатом.
5. При укладанні ламінату на теплу підлогу з водяним обігрівом вибирайте ламінат з позначкою про екологічну чистоту. Не допускайте різкого нагріву бетонної стяжки з опаленням під ламінатом.
6. З точки зору дизайнера ми рекомендуємо укладати ламінат, так щоб освітлення падало на нього під кутом, але не перпендикулярно швам.

Інструкція по укладанню ламінату. Фото7. Монтаж підлоги з ламінату починається з укладання першого ряду з двох ламелей, при цьому між стіною і ламеллю встановлюються спеціальні розпірні клини для зазору від 8 до 15 міліметрів. Вони необхідні для можливого лінійного розширення і запобігання пучіння ламінату.
8. Укладання другого ряду проводиться зі зміщенням, так щоб вийшла форма цегляної кладки з перев'язкою. Це запобігає виходу з ладу замків ламелей та посилення конструкції покриття підлоги.
9. Використовуйте при замикання замків ламелей спеціальну прокладку, щоб не бити молотком по краях ламінату. Для кожного конкретного типу замку - така конструкція відрізняється. Це ж стосується і способу укладання.

 
Технології укладання ламінату. Завжди читайте інструкцію на упаковці до даної моделі ламінату. замки і спосіб монтажу істотно відрізняються між собою в залежності від виробника.
11. Для надійного і швидкого монтажу - запрошуйте професійних фахівців!

Для більш тривалої експлуатації вашого покриття наклеюйте на опорні частини меблів  й каучукові та войлочні прокладки, щоб меблі не залишали вм'ятини на покритті.




[19.03.2013][Конопатка Видео материалы]
конопатка (0)


Категория: Деревянные дома | Просмотров: 417 | Добавил: Kakaby | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0