Пятница, 17.05.2024, 09:00
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2013 » Февраль » 20 » Утеплення стін при будівництві
20:30
Утеплення стін при будівництві
Утеплення стін при будівництві - це, сама тонка завдання при створенні контуру утеплення, саме утеплені стіни утворюють велику площу контакту із зовнішнім повітрям. Утеплення стін будинку може бути створено різними методами, в залежності від будівельних завдань. Утеплюють стіни при будівництві таким методом як мокрий фасад, шляхом закладки утеплювача в саму стіну, це характерно при будівництві цегельних або блокових будов.

Якщо потрібно утеплення стін при будівництві зсередини будинку, коли будинок вже побудований, а утеплювального шару спочатку в стіні не було заплановано, кріплять до стіни каркас (лати), в який вставляється утеплювач з мінеральної вати або пінопласту з пароізоляцією, зверху закривається декоративним шаром. Професійне утеплення стін при будівництві зазвичай робиться зовні, зараз більше використовується технологія мокрих фасадів, коли утеплювач прикріплюється до стіни і закривається декоративною обробкою.

При утепленні стін при будівництві розрахунок особливо важливий. Доведеться попередньо врахувати кліматичні навантаження, середньорічні температури, краще цю задачу довірити фахівцям, так-як ціна помилки велика.

Найпростіше утеплення стін у дерев'яному будинку. Тут як правило здійснюється утеплення стін зовні. Це добре тим, що утеплює контур знаходиться ближче до вулиці і цим, ми забезпечуємо комфортну температуру в приміщенні. Такий варіант утеплення при будівництві вважається оптимальним, стіни залишаються паронепроникні, не сиреют, міцні і надійні. Але в той же час дорогий, так-як конструкція важка, витратна і потребує розрахунків до будівництва під час проектування будинку.

Мокре утеплення при будівництві будинку зовні за технологією армування за допомогою клею шару, що утеплює легше, але таку роботу можна проводити в теплу погоду, тому такий метод підходить не всім.

Якщо робити утеплення стін в будинку, то доведеться підбирати підходящі матеріали. Утеплення стін при будівництві часто роблять пінопластом. Він безпечний, легкий, недорогий, для утеплення будинку.

Зараз більше затребувані утеплювачі для будинків, які будують за канадською технологією (каркас). Товщина утеплювача при будівництві стін залежить від регіону і властивостей матеріалу. Утеплюючий шар теплоізоляційного матеріалу використовується спільно з паро і гідроізоляції. Деякі матеріали з заводу поставляються шарами подібної ізоляції.

Самі недорогі матеріли для утеплення стін при будівництві - скловолоконний утеплювач. Найдорожчий матеріал з екструдованого пінопласту, вони можуть витримувати механічні навантаження, екологічно безпечний. Ну а найпоширеніший для утеплення стін при будівництві - мінеральна вата з базальтових порід. Стіни з таким утеплювачем добре дихають. Який вибрати теплоізолятор залежить від інженерних рішень і ціни.



[01.06.2014]
Чем отличается джутовый утеплитель от других видов утеплителей для деревянных стен? (0)


Просмотров: 1007 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Февраль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0