Пятница, 17.05.2024, 06:45
Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
 

Главная » 2014 » Июнь » 1 » Утеплювач ТермоДЖУТ
22:04
Утеплювач ТермоДЖУТ

Утеплювач ТермоДЖУТ

ТермоДЖУТ - це вид міжвінцевого утеплювача , який широко застосовується в будівництві лазень, дерев'яних будинків , саун та інших споруд . Утеплювач ТермоДЖУТ володіє чудовим зовнішнім виглядом і високими функціональними показниками .

Виробництво матеріалу здійснюється за допомогою натуральних первинних джутових волокон. Як сполучна речовина використовується штапельне бікомпонентних волокно. У виготовленні застосовується сучасна технологія термоскріплення , завдяки якій ТермоДЖУТстає більш пружним і пишним у порівнянні з іншими видами такого роду продукції .

особливості утеплювача

• Екологічна чистота і безпека для здоров'я. Матеріал не виділяє небезпечних речовин і з'єднань.
• Підвищені показники пружності і надійності , а також збільшена товщина утеплювача дають можливість виконувати процедуру утеплення в один шар. Водночас відпадає необхідність у використанні додаткових матеріалів для утеплення , що , безсумнівно , скорочує витрати і тимчасові витрати на роботу.
• Ефективне відведення вологи , ідеальний захист дерева від процесів гниття.
• Чудова заповнення за рахунок еластичності матеріалу.

Межвенцовие утеплювачі на основі клоччя (ще відомі як льноватин і евролен ) припадало рівномірно розкладати по зрубу в кілька шарів. Це довга і трудомістка операція , що не дає рівномірного утеплення. Більш сучасні повстяні утеплювачі через їх низьку пружності також доводилося укладати в декілька шарів. ТермоДЖУТ - товстий і при цьому пружний матеріал , він має трикратну стисливість , так що його слід укладати в один шар.

Він випускається у формі стрічки у двох модифікаціях товщини : ТермоДЖУТ Лайт - 10 мм для сухого , профільованого , клеєного бруса , лафета і ТермоДЖУТ 20 мм для рубаного і оциліндрованного колоди , бруса природної вологості.

ТермоДЖУТ – межвенцовый утеплитель

ТермоДЖУТ – межвенцовый утеплитель для деревянных домов, бань и саун. Это высокотехнологичный утеплитель преимум-класса, обладающий отличными характеристиками и прекрасным внешним видом.


Натуральные волокна джута - природный материал, обладающий низкой теплопроводностью. За счет более пышной структуры ТермоДжут содержит больше воздуха – он теплее обычного межвенцового войлока, льноватина и пакли, это позволит экономить на отоплении дома. Эти качества делают ТермоДжут незаменимым утеплителем для деревянных домов.


ТермоДЖУТ производится из натуральных первичных волокон джута. В качестве связующего используется безопасное бикомпонентное штапельное волокно. ТермоДЖУТне выделяет опасных соединений в атмосферу, по сравнению с некоторыми синтетическими утеплителями. С ним в Вашем доме легко дышится!




[25.10.2014][Натуральне утеплення будинку]
Конопатка Дерев'яного Будинки (0)


Просмотров: 993 | Добавил: FreeDOM | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Cвойства конопатки
Основные свойства конопатки являются:

     высокая натуральность
     высокая термостойкость
     высокая звукоизоляция
     Высокая тепловая инерция
     Хорошая паропроницаемость («дышащие»)
     Хорошая гибкость
     Стойкость к огоню и вредителям
     По своей сути герметичный
     Температурно устойчивая
TM "Konopatka"
0665627508

Календарь
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Реклама
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0